Colgate-Palmoliven vastatoimet koronaviruspandemiaa vastaan

Colgate tukee World Health Organisationin (WHO) #SafeHands-hanketta, jonka tarkoituksena on auttaa pysäyttämään COVID-19:n leviäminen

Tehtävänämme Colgate-Palmolivella on edistää ihmisten, heidän lemmikkiensä ja planeettamme hyvinvointia ja terveyttä. Koronaviruspandemian aikana upeat tiimimme ympäri maailman työskentelevät ahkerasti tukeakseen apua tarvitsevia ja auttavat ihmisiä jatkamaan päivittäisiä rutiinejaan – harjaamaan hampaitaan, pesemään käsiään, hoitamaan ihoaan, siivoamaan kotiaan, kylpemään ja käymään suihkussa sekä ruokkimaan lemmikkinsä. Olemme omistautuneempia ja määrätietoisempia kuin koskaan.  Yhdessä me:

Pidämme henkilöstömme turvassa, terveenä ja sosiaalisina:

 
  • Parantamalla puhtaanapitoa ja valvomalla vierailuja toimitiloissamme. 
  • Porrastamalla työvuoroja ja ottamalla käyttöön lisää sosiaalista etäisyyttä ylläpitäviä toimia suojellaksemme henkilöstöämme. 
  • Hyödyntämällä yhteistyövälineitä ja ottamalla käyttöön luovia tapoja pysyä yhteyksissä.

 

 

Palvelemme asiakkaitamme, kuluttajiamme ja yhteisöjämme:

 
  • Työskentelemällä ahkerasti vastataksemme jälleenmyyjien ja asiakkaiden tarpeisiin kaikkialla ja jatkamalla oleellisten hygienia- ja taloustuotteiden tarjoamista. 
  • Lahjoittamalla tuotteita ympäri maailman alueille, joilla tarve tuotteille on suuri. 
  • Työskentelemällä voittoa tavoittelemattomien kumppanien kanssa tarjotaksemme resursseja, jotka auttavat pysäyttämään viruksen leviämisen ja täyttämään kriittisiä tarpeita.