Ota meihin yhteyttä

Tervetuloa Colgate-Palmolive Suomen yhteydenottosivulle. Ennen kuin lähetät kysymyksiä tai kommentteja, huomioithan seuraavat asiat:

Jos kyseessä on hätätilanne, ota yhteyttä lääkäriisi tai paikalliseen päivystykseen.

Raportoitko tuotteestamme aiheutuneesta haitallisesta tapahtumasta tai sivuvaikutuksesta? Soita meille maksutta useimmista liittymistä numeroon 0800 418 080 (09:00 - 17:00 maanantaista perjantaihin).

*Pakollinen kenttä

Miksi me tarvitsemme tätä?

Keräämme ikäryhmätietosi analysointia ja tilastointia varten. Meiltä myös vaaditaan tämän tiedon kerääminen silloin kun koet odottamattoman reaktion jonkin tuotteemme kanssa.

Miksi me tarvitsemme tätä?

Keräämme sukupuolitietosi analysointia ja tilastointia varten. Meiltä myös vaaditaan tämän tiedon kerääminen silloin kun koet odottamattoman reaktion jonkin tuotteemme kanssa.
Anna kelvollinen sähköpostiosoite

Miksi me tarvitsemme tätä?

Missä EAN-koodi on? Se sijaitsee kaupassa skannattavan viivakoodin alapuolella. Huomaathan, että monissa Colgate- hammastahnatuubeissa ei ole EAN-koodia, vaan se löytyy tuotteen pahvipakkauksesta. Tästä syystä tuotteen koko nimi on meille suureksi avuksi voidaksemme palvella sinua helposti ja nopeasti. Miksi tarvitsemme EAN-koodin? Tarvitsemme tämän tiedon varmistaaksemme, että autamme sinua juuri oikean tuotteen kanssa. Se ei kuitenkaan ole pakollinen tieto, mutta sen antaminen nopeuttaa vastausaikaamme sinulle.
Täytä puuttuvat tai virheelliset lomakekentät

Yhteystiedot

Soita: 0800 418 080
Maksuton useimmista liittymistä
Aukioloajat
09.00-17.00 maanantaista perjantaihin

Colgate-Palmolive AB filial i Finland
Kuluttajapalvelu
Colgate-Palmolive,
Tarvonsalmenkatu 17,
02600 Espoo

Etkö löydä etsimääsi?

Soita meille numeroon 0800 418 080. 09:00 - 17:00 maanantaista perjantaihin. Paras vaihtoehto kun tarvitset vastauksen tai haluat ilmoittaa ongelmasta välittömästi.

Etkö ole Suomessa? Katso maailmanlaajuinen luettelo