red-cp-background

LASTEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ JA HUOMAUTUS VANHEMMILLE JA HUOLTAJILLE

Pidämme lasten tietosuojaa tärkeänä. Ymmärrämme, että lasten internetin ja sähköpostin käyttö herättää erityistä huolta henkilötietojen yksityisyydestä ja turvasta.

Rohkaisemme kaikkia vanhempia tarkistamaan ja seuraamaan lastensa toimintaa verkossa.

Soveltuva laki saattaa taata vanhemmille oikeuden tarkistaa, korjata, päivittää, poistaa, rajoittaa ja/tai hävittää henkilötietoja, joita olemme keränneet heidän lapsistaan tai kieltää lisätietojen keräämisen, käytön tai luovuttamisen. Jos haluat tehdä niin, voit ottaa yhteyttä meihin jäljempänä olevan ”Ota yhteyttä” -osion mukaisesti  

Lapsesi voi nauttia suurimmasta osasta sisältöä ja toiminnasta lasten alueillamme antamatta meille mitään henkilötietoja. Esimerkiksi https://www.colgate.com/en-us/products/kids-sivusto tarjoaa tietoa Colgate-lastentuotteista sekä opetusvideoita, jotka auttavat lapsia kehittämään terveellisiä elintapoja.  Lisäksi https://www.colgate.com/en-us/bright-smiles-bright-futures-sivusto tarjoaa opetusmateriaalia suunhoidosta, joka on tarkoitettu opettajille, vanhemmille ja lapsille sekä hauskaa toimintaa lapsille.

Pyydämme joskus lapsilta tai otamme vastaan heidän toimittamiaan töitä, kuten kilpailua varten laadittuja taideteoksia, joista osa saatetaan julkaista sivuillamme. Tällaiset kilpailuun toimitetut teokset saatetaan lähettää joko fyysisesti tai verkossa. Jos lapsi tai vanhempi haluaa meidän julkaisevan valokuvan tai muita henkilötietoja lapsesta, me vaadimme allekirjoitetun luvan ja vapautuslomakkeen vanhemmilta. Kun lapset toimittavat töitään meille fyysisesti, kuten tavallisella postilla, saatamme pitää kaikki meille toimitetut tiedot. Jollemme saa allekirjoitettua lupalomaketta vanhemmilta, käymme läpi kaikki fyysiset toimitukset, ennen kuin ne julkaistaan sekä poistamme kaikki niiden sisältämät henkilötiedot ennen niiden julkaisua.

Lapsesi iloksi voimme lisätä linkkejä muille sivustoille. Emme ole vastuussa näistä muista sivustoista, ja neuvomme sinua tarkistamaan myös näiden tietosuojakäytännöt.

 

Yhteystietomme

Lisätietoa tietosuojakäytännöistämme lasten suhteen saat ottamalla yhteyttä Kuluttaja-asioiden osastoon, tai:

Colgate-Palmolive Company
300 Park Avenue
New York, NY 10022
United States of America