red-cp-background
cp-logo-responsibly-made

Vastuullisesti valmistetut tuotteet

responsibly-made-logo

*Tuotteemme on valmistettu Colgate-Palmoliven tuotantolaitoksissa, joissa tehostetaan energiatehokkuutta ja veden säästöä sekä pyritään kohti jätteettömyyttä. Tuotantolaitoksissamme noudatetaan eettisiä työvoimakäytäntöjä ja tavoitteenamme on välttää kaikki työtapaturmat.

Ympäristöjohtaminen

Olemme sitoutuneita noudattamaan kaikkia asianmukaisia ympäristöön liittyviä sääntöjä ja säännöksiä – ja usein myös ylittämään nämä standardit – valmistaessamme ja markkinoidessamme tuotteitamme ja operoidessamme tuotantolaitoksiamme. Tiukat standardit määrittävät ympäristöystävällistä toimintaa Colgatella. Kaikissa tuotantolaitoksissamme on otettu täysin käyttöön ympäristöystävällisyyden hallinnointijärjestelmä, johon kuuluu monenlaisia kategorioita, mukaan lukien energiatehokkuus, ilmasto, veden käytön hallinta ja jätteiden hallinta.

responsibly-made-products-img1

Avaintiedot

  Työterveys ja -turvallisuus

  Colgate-Palmoliven henkilöstö ympäri maailmaa on sitoutunut ylläpitämään vankkaa turvallisuuskulttuuria sekä terveellisiä ja turvallisia työolosuhteita pyrkiessämme välttämään onnettomuudet kokonaan työpaikoilla.

  responsibly-made-products-img2

  ​Avaintiedot

   Työvoimakäytännöt

   Colgate-Palmolive on jo pitkään sitoutunut kunnioittamaan ihmisoikeuksia ja työhön liittyviä oikeuksia maailmanlaajuisesti, ja se tukee Yhdistyneiden kansakuntien maailmanlaajuista ihmisoikeusjulistusta ja Kansainvälisen työjärjestön (ILO) työelämän yleissopimuksia. Colgate-Palmolive työskentelee sellaisten liikekumppanien kanssa ja hakee sellaisia liikekumppaneita, joilla on samanlainen sitoumus maailmanlaajuisiin ihmisoikeuksiin. Tunnistamme liikeyritysten vastuun kunnioittaa työhön liittyviä oikeuksia ja varmistaa, että sidosryhmät noudattavat yleismaailmallisia ihmisoikeuksia.

   responsibly-made-products-img3

   Avaintiedot

    Kumppanuudet ja tunnustukset

    Tärkeä ominaisuus Colgate-Palmoliven vastuullisissa tuotantopyrkimyksissä on ulkoisten kumppaneiden käyttö ja yhteistyö heidän kanssaan. Näin täydennämme sisäisiä kykyjämme ja saamme itsenäisen kolmannen osapuolen näkemyksen asioihin.

    Avaintiedot

    science-based-targets-logo
     leed-logo
      true-zero-logo
       national-safety-council-proud-member-logo
        energy-star-award-2021-logo
         acgih-logo
          orc-hse-logo
           unglobal-compact-we-support-logo

            *Our Responsibly Made claim applies to all Colgate-Palmolive owned and operated facilities. Aspects related to Sustainable & Safe Ingredients, Responsible Sourcing, Sustainable Packaging and more can be found on our sustainability website.

            ”LEED” ja siihen liittyvät logot ja tuotemerkit ovat U.S. Green Building Councilin omistamia, ja niitä käytetään luvanvaraisesti.